PENTRU GOGOSELE
Avem nevoie de:-300 ml.apa-150 ml.ulei-o lingura zahar-300 gr. faina-4 oua mari- la temperatura camerei-un praf de sare.-1 pliculet de zahar vanilatApa, uleiul si zaharul se pun la fiert, cand s-au infierbantat bine se pune faina toate odata si se amesteca cu o lingura de lemn. Fierbeti cateva minute amestecand incontinuu. Se formeaza o coca destul de "teapana". O dam de pe foc si-o lasam sa se racoreasca atat cat sa tinem degetul in ea fara sa ne ardem. Ouale se adauga unul...articol complet
Avem nevoie de:-300 ml.apa-150 ml.ulei-o lingura zahar-300 gr. faina-4 oua mari- la temperatura camerei-un praf de sare.-1 pliculet de zahar vanilatApa, uleiul si zaharul se pun la fiert, cand s-au infierbantat bine se pune faina toate odata si se amesteca cu o lingura de lemn. Fierbeti cateva minute amestecand incontinuu. Se formeaza o coca destul de "teapana". O dam de pe foc si-o lasam sa se racoreasca atat cat sa tinem degetul in ea fara sa ne ardem. Ouale se adauga unul...articol complet
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu