miercuri, 7 decembrie 2011

Prajitura Adela



\12 OUA300 GR NUCA MACINATA300 GR ZAHAR4 LING. DE FAINA250 GR UNT PENTRU CREMA (RAMA)PENTRU FOI-12 OUA SE IAU ALBUSURILE SE BAT BINE CU 300 GR DE ZAHAR CU TELUL SAU MIXERUL PANA SE TOPESTE ZAHARUL SI ESTE PUFOS .PE URMA SE ADAUGA 300 DR DE NUCA MACINATA SI 4 LINGURI DE FAINA.DE AICEA SE FAC 4 FOI CARE SE COC E DOSUL TAVI.TAVA LA RANDUL EI SE UNGE SI SE TAPITEAZA CU FAINA .CREMA-12 GALBENUSURI-12 LINGURI ZAHAR PUDRAACESTEA SE AMESTECA BINE PANA NU SE MAI SIMTE ZAHARUL APOI SE PUNE PE ABURI 15...articol complet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate