duminică, 18 decembrie 2011

Mesaje Casatorie / Nunta

Urari de bine trimise prin SMS, celor ce se insoara

Va dorim ca drumul vieti sa se scurga incet si lin si in el sa se oglindeasca CEL MAI FERICIT DESTIN.

Azi este ziua in care ne vom uni destinele si vom jura ca vom trai impreuna pana moartea ne va desparti. Va invitam sa fiti alaturi de noi in cea mai importanta zi a nostra!

Fie ca ziua nuntii sa ramana o clipa de neuitat in inimile parintilor nostri si a noastra ce pasim pe drumul vietii, indrumati cu mandrie si satisfactie de nasii nostri care vor veghea ca iubirea noastra sa se implineasca prin sfanta taina a casatoriei data de bunul Dumnezeu!
Ne vom simti onorati sa ve avem alaturi de noi!

Vechii greci spuneau ca la inceput, barbatul si femeia formau o singura sfera. Temandu-se ca o asemenea perfectiune ar putea sa le ia locul, zeii au despicat toate sferele si le-au aruncat pe pamant. De atunci fiecare om isi cauta jumatatea. Voi v-ati gasit!!!

Daca nu fugi acum te prind pentru toata viata!

Casatoria este un legamnt sfant! Iubirea o daruire reciproca si neconditionata. Casnicia o binecuvantare data de Dumnezeu . Cand viata o sa ofere zile furtunoase, fiecare dintre voi sa-i ofere celuilalt intelegere, ingaduinta si multa dragoste. Doar asa veti avea parte de o viata de familie plina de fericire si multe impliniri sufletesti, alaturi de copii vostri. La Multi Ani impreuna si Casa de Piatra!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate