duminică, 18 decembrie 2011

Mesaje Paste - Urari si sms-uri de Pasti

Pentru a intelege sacrificiul suprem trebuie doar sa fim mai buni,mai iertatori,mai ingaduitori,mai intelepti,mereu cu lumina in suflet,ganduri si simtiri.Hristos a inviat!

Lumina si caldura sarbatorilor de primavara printre care si Pastele sa ne incalzeasca sufletele,sa ne lumineze mintile,sa ne deschida inimile spre iubire,credinta,iertare.Sa fim mai buni,sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.

Hristos a inviat!Sarbatoarea Invierii Domnului,binecuvantata de lumina sfanta sa aduca sentimente calde,bogatie sufleteasca si bunastare intr-un ou inrosit de iubire si intr-un cozonac delicios precum voia buna!

In noaptea invierii
Cind clopotele bat
Si aici in departare
Iisus Hristos a inviat!!!
El a iviat din morti
O salba galbena de porti
Deschisa catre oameni mari,
Sa nu aveti nicicind dusmani!

Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa,cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre...PASTE FERICIT!

Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. SARBATORI FERICITE SI LINISTITE!

Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul
Sa v-aduca pe-nserat
Paste bun si Luminat!

Paste mielul fericit,
Oul sade inrosit,
De rusine s-a scumpit,
Iar iubitul Iepuroi,
Sa v-aduca Euroi,
Fericire, sanatate,
Mult noros, si spor la toate!
PASTE FERICIT!

Sfintele Sarbatori sa va inunde sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi.

La sarbatoarea Invierii Domnului nostru Isus Hristos ingerii luminii deschid porti, concerteaza, dezumbresc si pogoara spectrul iubirii divine din nou - acest model al intregii creatii - "intru auzitul, vazutul, adanc traitul si intelepciunea truditorului".
Fie ca toate virtutile crestine sa reinvie in clipa aceasta de gratie, in fiecare dintre noi.
Cu seninatate, limpede adevar si armonie sa ne cinstim unii pe altii, cinstind creatia suprema a lui Dumnezeu. Hristos a Inviat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate