duminică, 18 decembrie 2011

Sms de Craciun - Urari si felicitari de Mos Craciun

Cele mai noi mesaje de Craciun 2011 si Anul Nou 2012.

Va dorim un an usor Ca un fulg de nea in zbor. Succese si bucurii Sa va ninga zi de zi. Fericirea sa se stranga Ca zapada-n iarna lunga. Si s-aveti doar ganduri bune Cati fulgi de nea sunt pe lume.

De Craciun iti doresc sa ai parte de tot ce este mai frumos pe lumea asta !Si era sa uit sa-ti zic "te iubesc!".

E craciunul in casa voastra bucatele sunt pe masa Bucurie ,fericire sanatate cu iubire. va dorim noi.

Sa iubesti si sa fi iubit, sa daruiesti si sa primesti, sa faci urari numai cind chiar doresti sa se intimple, asa cum eu, acum, iti doresc -din tot sufletul- sa ai parte numai de fericire si vise implinite! La multi ani tie si celor de care iti pasa!

Moş Crăciun la voi să zboare, cu daruri la fiecare, să vă bucuraţi în casă, să aveţi belşug pe masă, Crăciunul sărbătorit, să vă fie împlinit, să vă dea Moşul de toate, fericire, sănătate, împlinire, şi bucate: pentru anul următor, şi al vieţii.

Mos Craciun cu barba alba,scoate usor din desaga darurile cerului,bunatate omului,sanatate,mult noroc,bani si multa fericire,la multi ani si numai bine.

Decembrie! E iarna, E ziua nasterii Domnului Hristos Din partea mea un gand frumos, Ca sanatate, fericire, bucurie Mereu in casa sa va fie!

Steaua sfanta de Craciun ,sa-ti aduca iubirea ce ti-o port si dorul meu pentru tine.Sa-ti lumineze calea intoarcerii si fie ca revederea noastra sa fie una de neuitat.

Un gind bun , o inima curata, un zimbet pe-a voasrta fata, vorbe de duh si pace in suflet e ce va doresc de sarbatori si-n anul care vine. Norocul sa va urmeze, bunastare sa aveti, respect si intelegere sa primiti din partea celor dragi, sa fiti mereu iubit(a),pe altarul vetii zilnice mereu dorit(a), in sufletul iubitului(ei), printre prieteni dragi si sarbatori cu bine ,cu drag de La Multi Ani!

Craciun Fericit pentru tine, car ete simti singur si au vrea si tu sa fii inconjurat de cei dragi. Nu uita! De Craciun tu nu esti singur, Domnul Iisus este cu tine. Trbuie numai sa-ti deschizi sufletul si vei simti prezenta Lui. Prezenta Lui poate insemna: pace, bucurie si iubire! Sarbatori Fericite!

Mos Craciun
Toti imi spun
Ca esti darnic si esti bun.
Eu iti scriu mai dinainte,
Ca sunt fetita cuminte
Si-ti mai spun asa sa stii,
Ca eu nu-ti cer jucarii
Cum ar face alti copii
Insa nu m-as supara
Daca tot mi-ai da ceva.
8893
Iata vine Mos Craciun,fara sanioara,
Un ren e bolnav nu-i zapada afara,
Dar in sacul lui are incarcate,
Sincere urari,multa sanatate
Doar belsug in casa si o viata frumoasa
LA MULTI ANI

Celui mai bun prieten un cadou din suflet.
Sper ca darul meu sa-ti aduca aminte de lunga prietenie care ne leaga.
De aceste sarbatori iti urez multa fericire si caldura sufleteasca, sa te bucuri de iarna, de vacanta.... si de prieteni.

Ma simt norocos sa-mi impart viata cu tine. Un Craciun Fericit!

Sa ne pierdem printre globuri si beteala, sa alergam prin ninsoare ca niste copii, sa ne ingropam in cadouri si sa ne iubim ca doi nebuni... de Sarbatori!

In Sfanta noapte de Craciun, atunci cand va veti aduna cu totii in jurul mesei mari, imbelsugate, Bunul Iisus sa va strecoare in suflet caldura, iubirea si puterea de a trece peste tot ce este rau in lumea asta. Fie ca in putinele zile ce au mai ramas din an sa puteti umple cu bucurie sufletele semenilor vostri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate